Adana Erkek Anadolu Lisesi

WEB https://adanaerkeklisesi.meb.k12.tr
Adres : İSTİKLAL MAH. 40032 SK. ADANA ERKEK ANADOLU LISESI BLOK NO: 2 SEYHAN / ADANA
VİZYON : Bilim ve teknolojinin farkında olan, Değişime ve gelişime açık, Öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, Değerlerini yaşayan ve yaşatan, Hoşgörü sahibi, En az bir yabancı dili çok iyi bilen, Sosyal ve kültürel faaliyetlere katılımcı, Kendini sorgulayan, Etkili ve nitelikli, Çağdaş, demokratik gençler yetiştiren bir okul olmaktır.
MİSYON : Türk Milli Eğitiminin amaçları doğrultusunda,Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı,okulumuzun gelişimini sürekli kılan,eğitimde kalite,insana saygı,vatanını ve milletini seven,çağdaş bilim ile teknolojiyi kullanabilen,edebiyatı güçlü,güzel sanatlara ilgili,sportmen nesilleri geleceğe yetiştirmektir.
BAŞARILAR : Öğrencilerimizin öğrenmeyi öğrenmesi ilk önceliğimizdir. Öğrenciler bütün çalışmalarımızın odak noktasıdır. Birbirimize ve kendimize güveniriz. Öğrencilerimize birey olarak saygı duyar, onları koruyup gözetiriz. Farklılıklarımızın bilincindeyiz.

Saatler : 08.30- 15.35
Bağlantı : Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil :
Isınma : Klima
Servis :
Ulaşım : Toplu taşıma araçları minibüs,otobüs ve metro ile okulumuza ulaşım sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri : Okulumuz İstiklal Mah. Ferit Celal Güven Caddesi üzerinde Seyhan ilçe merkezinde yer almaktadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 1 KM
Kontenjan Bilgileri : 789